Alzheimer dementie test

Ben je op zoek naar een Alzheimer dementie test? Mensen die naar een Alzheimer test online op zoek zijn, weten vaak niet het verschil tussen vergeetachtigheid en dementie. Alzheimer testen lijkt dan erg overdreven, maar vergeetachtigheid is ook een onschuldig verschijnsel waarbij iemand zich tijdelijk iets niet kan herinneren. Maar bestaat een test Alzheimer en is een test Alzheimer online te vinden?

Test voor Alzheimer

Wanneer je over vergeetachtigheid denkt is er sprake van ‘normale’ geheugenklachten, zoals een naam van een kennis waar je even niet op kunt komen. Vaak later schiet de naam binnen of herken je de naam wanneer iemand hem anders noemt. Het verschil met Alzheimer is dat vergeetachtigheid het dagelijkse leven niet verstoort.

Maar wanneer je een test voor Alzheimer wilt gaan uitvoeren, dan zul je een aantal symptomen herkennen. Net als bij Alzheimer zijn de symptomen bij dementie een stuk erger. Zo vergeet iemand niet alleen de naam van een kennis, maar herkent hem helemaal niet.

Langzaam maar zeker zal de informatie verdwijnen uit het geheugen en is het niet meer toegankelijk voor iemand. Zo verdwaalt iemand met Alzheimer ook snel in een bekende omgeving en vergeet het dingen zoals het bijvoorbeeld het koffie moet zetten.

Copyright 2014 http://www.vasculairedementie.com